lauantai 16. toukokuuta 2015

Päivitys: Joutsenlampien jatkosta...

Moikka kaikille pitkästä aikaa! :)
Joutsenlammet ovat olleet jo elokuusta 2014 lähtien tauolla, enkä ole päättänyt, aionko jatkaa kirjoittamista vai en. Mitä mieltä te olette? Pitäisikö jatkaa tarinaa vielä? Pikku huomautuksena haluan sanoa, että minulla on jo monta, MONTA osaa kuvien ja juonen kannalta valmiina, mutta en ole varma, pitäisikö minun julkaista niitä vai ei. Lukio ja muut kiireet (sekä ahdistus ja stressi) ovat tavallaan "estäneet" minua kirjoittamasta näitä tarinablogeja (tosin olen välillä päivittänyt Sims4Pelaaja-nimistä blogiani, vaikka siinä on enemmän kuvia kuin tekstiä). Kesälomalla voisi olla aikaa kirjoittaa blogeja, mutta haluaisin toisaalta nauttia muistakin asioista. Että tällaista minä olen tämän koko ajan pohtinut, pahoittelen uutisten puuttumista, se on varmasti ERITTÄIN tylsää, etenkin tämän blogin vakituisemmille lukijoille. Kiitän kuitenkin kaikkia blogieni lukijoita siitä, että olette olleet näinkin pitkään mukanani :)

Lohdutuksena annan teille tässä kuvia (ja niiden mukana juonivihjeitä) tulevista, mahdollisista LC Joutsenlammen osista:
Hyvää viikonlopun jatkoa teille! :D 
-Sims3Pelaaja

1 kommentti:

 1. Moi! (:
  Nyt pistit pahan; en osaa yhtään sanoa että pitäisikö sinun jatkaa :-D Kannattaa ehkä miettiä justiinsa omaa kantaa, että tuntuuko kuvaaminen ja kirjoitus pakkopullalta. Jos tuntuu niin silloin kannattaisi ehkä lopettaa. Jos tykkäät vielä itse kirjoitella tarinaa niin silloin voit tietysti julkaista osan kun se on valmis, kyllä lukijat (minä :D) jaksavat odottaa. Terveisin kuukausien taukoja pitänyt D:
  Legacyt ja tarinat yleensä ovat niin kinkkisiä. Peliblogeihin voi heitellä vaan kaikkea randomia mutta tarinoissa ja legacyissä pitäisi miettiä kaikki niin viimeisen päälle. :/
  Jos päätät lopettaa, kannattaa ainakin kertoa mitä tässä legacyssä olisi tapahtunut jos olisit jatkanut. En tosiaan tiedä, lopettaminen on aina jotenkin aika iso päätös.
  Sanoit kuitenkin tuolla postauksen alussa että sinulla on monta osaa käytännössä valmiina. Ehkä voisit alkaa julkaista niitä tasaisin väliajoin ja miettiä sitten mitä teet kun materiaali loppuu?

  Toivottavasti saat jonkinlaisen päätöksen tehtyä. :)
  Hyvää kevättä!

  -hedgehog-

  VastaaPoista