Sivut

Tietoa hahmoista

Tähän kohtaan tulee uutta tietoa, vielä on pahasti kesken. Tulossa on tietoa sekä poistuneista, edelleen mukana olevista, ja kuolleista hahmoista. Toivottavasti maltatte odottaa, koetan saada tämän sivun pian päivitettyä. :)

1. SUKUPOLVI
Viola JoutsenlampiLyhyesti: Viola oli Joutsenlampien kantaäiti. Viola tapasi eräänä päivänä Mikan. Mikasta tuli Violan aviopuoliso. Heillä oli kolme lasta: Sanelma, Sebastian ja Kaarlo. Viola kuoli vanhuksena aivosyöpään. 

Tarkasti: Viola Joutsenlampi muutti Sunset Valleyyn nuorena aikuisena. Hänellä oli ensiksi pelkkä tontti, mutta lopulta siihen syntyi Joutsenlampien nykyinen talo. Eräänä päivänä hän tapasi Mikan (sukunimi ei tiedossa), josta tuli Violan puoliso. He menivät naimisiin nopeasti, ja ensimmäisenä syntyi heille Sanelma. Sitten syntyi Sebastian, ja lopulta Kaarlo. Violan mies Mika kuoli yllättäen sähköiskuun, ja hän järkyttyi todella paljon. Viola itki pitkään miehensä kuolemaa. Sitten Viola alkoi nähdä Mikan haamua useasti, ja Mika sanoi usein Violalle että "he palaisivat pian yhteen". Viola kertoi aikuisen Sanelman miehelle Harrille asiasta, ja Harri luuli häntä hulluksi. Viola meni psykiatriselle poliklinikalle, ja hän kertoi yhdelle asiantuntijalle (naispuoliselle) kaikki asiansa. Asiantuntija käski Violan lukea erään kirjan, joka kertoi mielisairauksista. Viola luuli kirjan luettuaan olevansa jälleen kunnossa, mutta sen jälkeenkin hän jatkoi Mikasta ja tämän haamun puhumisesta. Violalle todettiin sairaalassa vakavalle edennyt aivokasvain, ja hän kuoli siellä. Mikan haamu aiheutti Violalle jotenkin kasvaimen, mutta lääkäri ei ymmärtänyt sitä - hän ei edes tiennyt siitä.

Tiesitkö?Viola kuoli oikeasti hukkumisen seurauksena. Minä, Sims3Pelaaja, väritin tarinaa sillä että Viola kuoli muka syöpään, vaikka ei oikeasti kuollutkaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole huijaus, vaan tarinan parantaminen! ;D 

LUONTEENPIIRTEET:
-Taiteellinen 
 -Ystävällinen 
 -Huolehtivainen
-Lukutoukka 
-Ruokavirtuoosi
-Perhekeskeinen
-Viherpeukalo 

YLIOPISTOTUTKINNOT: Kuvataiteen tutkinto (ostettu onnellisuuspisteillä)

Mika JoutsenlampiLyhyesti:Mika oli Joutsenlampien ensimmäinen mies ja isä. Mika meni naimisiin Violan kanssa, ja he saivat kolme lasta (katso ylös^). Mika kuoli sähköiskuun, syynä tähän oli Joutsenlampien rikkinäinen astianpesukone. Mikan entinen sukunimi ei ole tiedossa (en muista). 

LUONTEENPIIRTEET:
Nämä eivät ole tiedossa. Muistaakseni yksi niistä oli urheilullinen(?), muuten en muista enää yhtään mitään Mikan piirteistä.

2. SUKUPOLVI
Sanelma JoutsenlampiLyhyesti: Sanelma Joutsenlampi oli toinen Joutsenlampien perijätär, eli Violan tytär. Hänellä oli 4 lasta Harri Joutsenlammen (o.s. Huovinen), yksi heistä kuoli (Roosa), ja hän teki itsemurhan melko vanhana.

Tarkasti
Sanelma Joutsenlampi oli Joutsenlampien suvun toinen perijätär. Sanelman elämä oli todella kirjava. Ensinnäkin, Sanelman isä Mika kuoli sähköiskuun kun Sanelma oli teini-ikäinen. Isän kuolema oli todella raskas asia tytölle. Huolimatta siitä, Sanelma rakastui Harri Huoviseen, Joutsenlampien teini-ikäiseen lapsenvahtiin. He menivät naimisiin, ja heille syntyi lapset nimeltään Emilia, Matias, Roosa ja Sampo Joutsenlampi. Kun Harri ja Roosa kuolivat äkillisesti, masentui Sanelma voimakkaasti. Lisäksi Sanelmalle tuli usein itsetuhoisia ajatuksia. Hän yritti saada apua masennukseensa, mutta se ei auttanut. Sanelma joutui vankilaan Emilian miehen Esan väärinkäsityksen takia. Esa luuli, että Sanelma oli nälkiinnyttänyt tyttärensä Roosan tahallaan. Oikeasti Roosa kuoli anoreksiaan, josta vain Sanelma tiesi. Hän ei ehtinyt kertoa totuutta koskaan. Sanelma teki itsemurhan kaatamalla erään limsa/karkkiautomaatin tarkoituksella päällensä.

LUONTEENPIIRTEET:
- Perhekeskeinen
- Taiteellinen
- Nero
- Ystävällinen
- Hevosten ystävä
- Onnekas
- Ulkoilmasim

HOROSKOOPPI:
Skorpioni

Harri Joutsenlampi

Lyhyesti: Harri Joutsenlampi oli Sanelma Joutsenlammen aviomies. Hänen entinen sukunimi (o.s.) oli Huovinen. Harri kävi joskus aikoinaan hoitamassa Joutsenlampien lapsia, ja hän rakastui Sanelmaan. 

Tulossa lisätietoa pian...

3. SUKUPOLVI
Emilia JoutsenlampiLyhyesti:
Emilia Joutsenlampi on Sanelman ja Harri Joutsenlammen (o.s. Huovinen) tytär. Lisäksi hän on suvun kolmas perijätär. Emilialla on peräti kahdeksan lasta, kuusi Esa Joutsenlammen kanssa (Johanna, Elisa, Tuomas, Eetu, Katri, Silvia) sekä kaksi Joel Vidalin kanssa (Arsi ja Jaakoppi).

Tarkasti:
Tulossa pian...

LUONTEENPIIRTEET:
- Kalannarraaja
- Perhekeskeinen
- Taiteellinen
- Tähtiainesta
- Hyvä
- Ruokavirtuoosi

HOROSKOOPPI:
Vaaka

Tulossa lisätietoa pian...


Johanna Joutsenlampi


TULOSSA LISÄÄ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti