Sivut

Lisätietoja


LC Joutsenlampi on The Sims 3-pelillä tehty tarina/haaste, jossa Joutsenlampien sukua jatkaa aina uusi perijätär, eli naispuolinen sim. Tässä on lisätietoja itse tarinasta:

Suvun perijättäret:
1. Viola Joutsenlampi
2. Sanelma Joutsenlampi
3. Emilia Joutsenlampi
4. Johanna Joutsenlampi

Tietoa blogista/tarinasta/haasteesta:
LC Joutsenlampi ei ole ihan Legacy Challengen sääntöihin pohjautuva tarina, sillä käytän koodeja ja kikkoja/niksejä runsaasti. Noilla kikoilla/nikseillä tarkoitan simien elämää helpottavia asioita, yms. Koodeista käytän eniten näitä:
- testingcheatsEnabled true
- hideHeadLineEffects on
- resetSim

Itse tarinasta voin kertoa tämän verran:
LC Joutsenlampi kertoo Joutsenlammen perheen elämästä, siihen liittyvine kommelluksineen ja muutenkin. Tarinassa on lähes jatkuvasti draamaa, huikeita käänteitä (esim. joku voi kuolla äkillisesti) ja romantiikkaa joka sukupolvelle. Ensimmäisessä osassa ei vielä paljoa tapahtunut, mutta kyllä sen jälkeen on jo paljon Joutsenlampien huushollissa sattunut ja tapahtunut!
Joutsenlammet asuivat ennen osaa 24 vielä Sunset Valleyssa, Kesärannanpiha 15:ssa. Nyt he asuvat Isla Paradison kauniilla saarilla. Viisi sukupolvea on jo Joutsenlampien suvussa (vaikkei kuitenkaan ne ole itse tulevan perijättären lapsia). Odottakaa vain, luvassa on rutkasti tapahtumia, hyviä että huonoja!

Ensimmäinen EXTRA tähän blogiin ilmestyy joulukuussa 2013, eli silloin kun Joutsenlammet täyttävät vuoden.
Mutta kuitenkin, odotan innolla Joutsenlampien tulevia kommelluksia, ja toivon että te lukijat nautitte tarinasta! Muistakaa laittaa kommenttia, siitä minulle tulee todella hyvä mieli ja silloin saan taas inspiraatiota uusien osien kirjoittamiseen!

-Sims3Pelaaja

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti